Boek vóór 28 juni
en profiteer van 10% korting! →

Beleef een onvergetelijke avond in ons Mysterieuze Labyrint

Ontsnappingsmysterie in de avond

Word detective en los het mysterie op rond de verdwijning in het circus!

Als de artiesten klaar zijn, verandert de sfeer in het labyrint. De deuren gaan open voor een volwassen publiek met een smaak voor moordmysteries...

Begin aan een intrigerende tocht van ongeveer 1u tot 1u30, met behulp van een kaart en slimme aanwijzingen om je een weg te vinden door het labyrint.

Ontdek wie de moord in het circus heeft gepleegd, waar die plaatsvond en met welk wapen. Bereid je voor op een spannend avontuur vol intriges, verrassingen en uitdagende puzzels in Escape Mystery!

Je onderzoek in het hart van het labyrint

Betreed een wereld vol duistere mysteries

Als je het labyrint binnengaat, hoor je het verschrikkelijke nieuws: er heeft een verschrikkelijke moord plaatsgevonden in het circus La Roulotte…

Jouw missie? De dader, de reden, de plaats en het wapen van deze gruwelijke misdaad vinden door aanwijzingen te verzamelen in het labyrint. Maar de tijd dringt…

Verzamel aanwijzingen en los raadsels op

Elke hoek van het doolhof zit vol nieuwe aanwijzingen en verrassingen. Jouw missie? Ontrafel een mysterie door een moord op te lossen. Wie heeft het gedaan? Wat was het motief? Waar vond de moord plaats? Wat was het moordwapen?

motief? Waar vond de moord plaats? Wat was het moordwapen?Kom het te weten in een race tegen de klok, waarbij elke hoek van ons maïsdoolhof de sleutel kan zijn tot het oplossen van de moordzaak.

Onthul het mysterie van de circusmoord op Roulotto

Onderweg vind je QR-codes die cruciale aanwijzingen onthullen, waaronder video’s en foto’s van verdachten of belangrijke voorwerpen. Breid dit uit met echte voorwerpen, zoals moordwapens met gegraveerde aanwijzingen, voor de perfecte combinatie van een fysieke en digitale speurtocht.

Leef je uit in de mysterieuze wereld van het in de nacht gestorte circus en los eindelijk de moordzaak in het circus La Roulotte op!

Het labyrint in enkele cijfers

Een doolhof van meer dan​
0 hectare
Groepen van minstens​
0 mensen
Meer dan
0 speelminuten

Los het moordmysterie op
in het circus La Roulotte!

Eten in de Circus Summer Bar

Onze Play Zone verwelkomt je van 11.30 tot 22.00 uur, in een vrolijke sfeer vol gelach en plezier!

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt genieten van een drankje of een maaltijd in onze Summer bar – restaurant.

Nee, om de voorstellingen niet te verstoren, zijn honden niet toegestaan.

Er is in totaal 9 km aan paden, maar als je de weg goed vindt, zul je ongeveer 4 km lopen.

Het dagconcept is meer gericht op families met kinderen van alle leeftijden. ’s Avonds zijn families ook zeker welkom, maar het is misschien beter om te komen met kinderen vanaf 10 jaar. Tijdens het avondspel praten we over een circusmoord en we willen uiteraard geen kinderen bang maken. Een leeftijdsgrens vaststellen is moeilijk, we denken dat je dit het beste samen met je familie kunt bespreken.

Je kan komen met groepjes tot 4 personen. Je mag met meerderen komen, maar dan splitsen we jullie op in groepjes en telt de tijd van het winnende groepje.

We denken dat kinderen vanaf 10 jaar dit spel graag zullen spelen. Er zijn 2 verschillende moeilijkheidsgraden, dus families zijn zeker welkom, maar we denken dat je dit het beste samen met je familie kunt bespreken. Het verhaal gaat over een circusmoord, waarbij we in groepjes van 4 samen op zoek gaan naar het wapen, de moordlocatie, de moordenaar en het slachtoffer.