Boek vóór 28 juni
en profiteer van 10% korting! →

Hoe bereik je het Doolhof van Durbuy vanaf jouw locatie ?

Toegang

Met de auto

20 minuten rijden van Luik of Namen, 1u15 van Brussel of Maastricht en minder dan 2u van Antwerpen, Rijsel of Luxemburg.

Met de trein

Directe toegang vanaf het station van Barvaux-sur-Ourthe (lijn 43), vervolgens 10-15 minuten lopen naar het Julienas-park in Barvaux-sur-Ourthe. Een gratis pendelbus brengt je naar Adventure Valley, op 5 minuten lopen van het labyrint…

Te voet of met de fiets

Wandelen en fietsen zijn zeker de gezondste en minst vervuilende manieren om je te verplaatsen. Als je in de buurt van het Labyrinthe woont, waarom kom je dan niet langs met de fiets of te voet?

Veelgestelde vragen

Ja, het park is grotendeels toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit (PBM), met toegankelijke paden en geschikte faciliteiten om een aangenaam bezoek voor al onze bezoekers te garanderen.

Ja, het park is uitgerust met toiletten voor bezoekers, die op verschillende locaties voor uw gemak zijn geplaatst.

Het park beschikt over verschillende parkeeropties in de buurt, waardoor er praktische oplossingen zijn voor alle bezoekers.

Het park blijft open bij slecht weer en biedt overdekte faciliteiten om een aangename ervaring te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden.